Bedrijfsoverzicht

Over MBI
In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. MBI hanteert hiervoor een duurzaamheidsbeleid gestoeld op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.


Kennis van steenachtige materialen
De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht. Elke dag werken ca. 500 Steenmeesters aan hun missie; zonder dat jij het doorhebt zorgt MBI voor onze leefomgeving #mooimetMBI.


Productoplossingen
- Gevelsystemen met gevelstenen, gevelstrips en keramiek
- Bestratingsoplossingenl; van klein formaat stenen tot grootformaat tegels. Zowel in beton als keramiek. 
- Distributeur van wand en vloertegels
- Prefab oplossingen voor stedelijk interieur

Deelname Architect@Work
Voor A@W hebben wij onze noviteit ISOKER ingediend. Een gevelsysteem bestaande uit isolerende bouwblokken voorzien van keramische panelen. Maar uiteraard kunnen onze adviseurs je ook alles vertellen over de andere productoplossingen die MBI te bieden heeft.

Exposant informatie

Leden van het team (3)

Michael den Breems
Adviseur
ISOKER by MBI DE STEENMEESTERS
Luciel van Drempt
Adviseur
ISOKER by MBI DE STEENMEESTERS
Mirjam Rosman
Marketing
ISOKER by MBI DE STEENMEESTERS
Verwerken. Even geduld aub.
Loading...