Bedrijfsoverzicht

Wij zijn een Scandinavisch bedrijf, onderdeel van de Ecophon, met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van het fade® Akoestisch Pleister systeem. We hebben een zeer innovatief team dat zeer vooruitziend is en we zijn trots op het feit dat we de beste akoestische pleister op de markt ontwikkelen.

Het fade® Akoestisch Pleister is een hoogwaardig pleistersysteem dat ongewenst geluid in een breed scala aan omgevingen absorbeert. Bij het toepassen van de akoestische pleisteroplossing op wanden en plafonds, zorgen de sterk absorberende eigenschappen voor een optimale akoestische controle in grote, openbare ruimtes.

Het fade® Akoestisch Pleistersysteem kan op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht, inclusief rechte en gebogen wanden, scherpe hoeken en gewelfde koepels. Daarnaast biedt het meer flexibilliteit en het is een subtieler alternatief voor traditionele akoestische oplossingen, zoals verlaagde plafonds.

Door de mooie esthetische eigenschappen en akoestische prestaties samen te brengen, is het fade® Akoestisch Pleistersysteem zeer geschikt voor een brede waaier aan projecten. Van historische gebouwen tot high-end woonomgevingen maar ook binnen de ontwikkeling van retail en onderwijsomgevingen.

Door geluidsgolven te absorberen, reduceert het fade® geluidsabsorberende pleistersysteem de nagalmtijd, waardoor het hoogste niveau van geluidsabsorptie wordt verkregen. Bovendien is het installatieproces snel en eenvoudig, en bevat het geen synthetische materialen.

Exposant informatie

Leden van het team (2)

Peter Hoekstra
Project Specification Manger
SAINT-GOBAIN ECOPHON
Gerwin Leijtens
Project Specification Manager
SAINT-GOBAIN ECOPHON
Verwerken. Even geduld aub.
Loading...